BUTIKPRIS.SE - Shopping online

Shopping online

Shopping på Internet borde vara säkert men det finns alltid några risker som du bör vara medveten om. Först och främst finns det avtalet när du gör ett köp med en online-handlare. Pris och frakt / frakt är en sak, men tänk om artikeln går sönder eller inte lever upp till den standard du hade hoppats på? Kommer köpmannen att ta tillbaka produkten? Är handelsbutiken säker och följer de reglerna tillgången enligt lagen?

Håll koll, men det finns några små saker du kan göra. Först och främst kan du använda programvara för virusskydd. Denna programvara skyddar dig normalt från de flesta av de skadliga saker du kan hitta på Internet, såsom virus och skadlig kod, men de kommer också att ge dig information om webbplatsen du besöker och om den är säker eller inte. På samma sätt bör den sista sidan där du skriver in din kreditkortsinformation eller annan betalningsinformation vara på en sida som har "HTTPS: //" i webbadressen. Titta på ”S”. En vanlig sida innehåller inte ett "S", vilket står för "säkert." Det betyder att sidan är krypterad, skapad för säkra betalningar eller för att skydda inloggningsinformation. Om en säljare inte har denna "S" i sin adress när han gör ett köp, var mycket försiktig. OBS! Du hittar det normalt bara på inköpssidor, inte när du surfar eller bara letar efter produkter.

Har du försökt söka i säljarens namn? Ofta, när en handlare inte är seriös, blir människor arg och skriver om butiken på bloggar eller forum. Dessa kan enkelt hittas genom att göra en Google / Bing-sökning.

Sist, men absolut inte minst, är inget gratis! Folk ger dig inte en ny iPhone gratis och du kommer inte att få en ny anteckningsbok om du klickar 1000 gånger på x antal länkar och nej, ingen på nivån kommer att kontakta dig för att hjälpa dem att flytta 10 miljoner dollar i utbyte mot 500 dollar och din underskrift på vissa dokument. Internet är verkligen en fantastisk plats, men var medveten och använd sunt förnuft. När något låter för bra för att vara sant är det vanligtvis och du bör hålla dig borta. Var säker och njut av din online shopping.