FAFZLIN Sängskenor för småbarn, barnsäng säkerhet bärbara skyddsskenor, höjdjusterbar babyskena skydd, med avtagbar och tvättbar dragkedja, för sängar för barn (färg: B, storlek: 60 cm) - BUTIKPRIS.SE
Beskrivning
【Sött mönster】: De söta mönstren på spjälsängen ökar nöjet med skyddsräcket och kan locka barns uppmärksamhet. Enkla 3D-mönster hjälper till att utveckla barnets visuella utveckling 【Robust staket】: Denna sängskena för småbarn är tillverkad av hudvänlig bomull, garanterar hållbarhet och slitstark, tjockare stålkonstruktionskonsol, stark och inte lätt att deformera, avtagbar design med dragkedja, lätt att rengöra, maskintvättbar 【Förhindrar risken för att falla】: Detta sängstaket är 38 cm högt för att förhindra att barnet kommer upp, så det kan förhindra att det faller från sängen, glider av sängkläderna, sparkar ut etc. Det finns inga luckor mellan staketet, vilket eliminerar risken för att babyfingrar fångas av sängen. 【5 nivåer av justerbar höjd】: Höjden kan justeras fritt beroende på madrassens tjocklek, lämplig för madrasser med en tjocklek på 5-30 cm 【Lämplig för alla typer av sängar】: Perfekt för barnsäng, lädersäng, massiv träsäng, barnsäng, inbyggd säng, flatbädd, tjocka madrasser säng och andra stora sängar.
FAFZLIN Sängskenor för småbarn, barnsäng säkerhet bärbara skyddsskenor, höjdjusterbar babyskena skydd, med avtagbar och tvättbar dragkedja, för sängar för barn (färg: B, storlek: 60 cm)
Säljare : Amazon Marketplace Möbler
1 853,55 kr
Liknande artiklar som säljs i dessa butiker