ALLSTOREITALIA ® Babytallrik halkfri för utsättning av mat nyhet för tidigt barns anti-tippskål drycker silikon mikrovågsugn andra generationens ergonomisk sked (grå) - BUTIKPRIS.SE
Beskrivning
Kvalitetsmaterial för diskmaskiner: Våra silikontallrikar är gjorda av livsmedelsilikon och är 100 % säkra för barnmat. Upphöjd kant för att göra det lättare att samla ditt barns mat. Silikonet i vår barntallrik med sugkopp innehåller inte plast eller giftiga kemikalier. Tillverkad enligt CE-standarderna och LFGB-certifikatet, som bestämmer lämpligheten för kontakt med mat. Våra barntallrikar halkfria innehåller inte BPA. Lätt att rengöra: Allstoreitalia sugkopp tallrik baby är mikrovågsugns- och diskmaskinsäker. Före och efter varje användning rekommenderas det att rengöra babyskålen. Det kan steriliseras genom att lägga dem i kokande vatten i 1–2 minuter. Vi rekommenderar att du tvättar skeden för hand för att förlänga dess livslängd. Utformning och form på plattan med sugkopp för spädbarn för att förenkla matintaget. Mindre uttorkning äter mer: Basen på vår nyligen förbättrade babyplatta sugkopp är perfekt för självnärande småbarn. Silikonplattan för baby fäster på de flesta barnstolar och andra plana ytor och förhindrar därmed spill, vändning och stänk av mat. Den söta formen på tallriken baby halkfri gör ditt barn roligare när de äter. Det rekommenderas att fukta barnets sugkopp och applicera på släta ytor. Perfekt för självutfodring: Det mjuka och flexibla porslins- och babyskålsetet Allstoreitalia för spädbarn är perfekt för att ta bort och för självnäring för spädbarn. Träningsskeden i vår tallrik sugkopp har ståltråd i ett TPE-handtag, är mjuk och lätt att greppa, så att barnet har kul att lära sig äta självständigt. ✅ Garanti och återbetalning – vissa delar av kvaliteten på vår produkt kan returneras om du är missnöjd utan att ange skäl.
ALLSTOREITALIA ® Babytallrik halkfri för utsättning av mat nyhet för tidigt barns anti-tippskål drycker silikon mikrovågsugn andra generationens ergonomisk sked (grå)
Säljare : Amazon Marketplace Baby
199,90 kr
Liknande artiklar som säljs i dessa butiker